Maak kennis met Tóco d'Azur

Dé Nederlandse makelaar in Frankrijk.

Toen Tóco d’Azur contact met ons opnam over de ontwikkeling van het nieuwe systeem, werden we meteen enthousiast. Een innovatief makelaarsplatform waarmee Nederlanders zich op een gebruiksvriendelijke, overzichtelijke en eerlijke manier kunnen oriënteren op vastgoed in Frankrijk. Een te gekke uitdaging waar we meteen volop in zijn gedoken. Het resultaat mag er zijn, vinden we zelf!

Bekijk website

Flexibel

Het platform is flexibel en oneindig uit te breiden.

Slim

De website is slim en importeert automatisch de nieuwste woningen.

Uniek

De huisstijl in combinatie met het concept is uniek.

Referentie

Ze luisteren goed naar de klant en verdiepen zich in de materie, in ons geval makelaarswebsites. Ze doen vergelijkend warenonderzoek. Ze hebben goed nagedacht over de vindbaarheid, wat een belangrijke wens was, en zijn ook in staat om dit op een eenvoudige manier uit te leggen. Een goede combinatie van ICT en creativiteit. Leuke mannen, aardig en behulpzaam. Onze website was best een uitdaging omdat alle content uit een Frans systeem komt, maar dit is uitstekend gelukt. We zijn heel blij met het resultaat, een gebruiksvriendelijke, mooie, hedendaagse website die eenvoudig door ons is bij te houden. We bevelen Norex dan ook met een gerust hart aan! 

Patricia ten Have – Tóco d’Azur

De kick-off

Tóco d’Azur is een gevestigde Nederlandse makelaar in Frankrijk. Ze hadden een verouderde website. Hij was bijvoorbeeld niet responsive en sloot niet aan bij de huidige eisen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en user experience.  Tijd voor wat nieuws! 

Tóco d’Azur heeft veel kennis van de makelaarswereld in Frankrijk en de doelgroep. Samen met Tóco d’Azur hebben we in kaart gebracht wat de wensen van de bezoekers zijn. Aan de hand daarvan hebben we besloten welke functionaliteiten goed bij de eerste versie zouden aansluiten.

 

Van concept....

Aan de hand van de verkregen gebruikersdata en een analyse van de concurrentie, zijn we aan de slag gegaan met de eerste ontwerpen.

Door ons interne feedbackprogramma kon Tóco d’Azur steeds meekijken. Feedback en input achterlaten was altijd mogelijk.

...tot design.

Door de actieve samenwerking en real-time input van Tóco d’Azur, zijn we tot de eerste ontwerpen gekomen. Een frisse en chique website met een tijdloos ontwerp. De focus ligt op het vastgoed en door de ruim opgezette structuur krijgen ze alle ruimte om te ademen. De gebruiksvriendelijkheid voorop!

De ontwerpen dienen als fundering tijdens de bouw- en programmeerfase van het nieuwe platform.

Van schil...

Toen de ontwerpen stonden en zowel Tóco d’Azur als wij 100% tevreden waren, gingen we aan de slag met het bouwen van de maatwerkwebsite. Hiervoor gebruikten we de nieuwste technieken op het gebied van webdevelopment.

De website is op alle apparaten te gebruiken en oneindig uit te breiden.

...tot koppeling

Daarnaast hebben we een maatwerkkoppeling gebouwd met het Franse vastgoedbeheersysteem Apimo. Tóco d’Azur heeft hiermee de mogelijkheid om verschillende Franse makelaarspartijen toe te voegen aan de huizendatabase van de nieuwe website.

Hierdoor is het nieuwe platform superdynamisch en speelt het perfect in op de vraag van de gebruikers.

 

Doorontwikkeling

Er wordt continu in kaart gebracht waar bezoekers en klanten behoefte aan hebben. De website is nooit af en de ontwikkeling blijft doorgaan!

Zo blijft Tóco d’Azur de concurrentie altijd een stap voor.

Klaar voor de volgende stap?

Benieuwd wat NOREX voor jouw organisatie kan betekenen?

Bel mij terug

Benieuwd naar onze andere projecten?

Projecten