(H)éérlijk Spiru

De Personal Growth Webshop van de Benelux

(H)eerlijk Spiru

Van Spiru kregen we de uitdagende opdracht om een compleet nieuwe huisstijl plus geautomatiseerd eCommerce platform neer te zetten. Een compleet nieuw merk from-scratch. 

Met duizenden authentieke en unieke producten is Spiru inmiddels hard op weg om zich te ontwikkelen tot de grootste Nederlandse webshop in haar branche. Binnen de eerste 4 maanden werden er al 1.000+ bestellingen afgehandeld. 

Bekijk Spiru.nl

5.000+ producten

Met meer dan 5.000+ bewuste producten en meerdere leveranciers één van de grootste shops in de branche. 

Online Marketing

O.a. Google Adwords, Shopping, Bol.com, Re-marketing en Marktplaats integraties. 

Unieke huisstijl

Een unieke huisstijl die perfect aansluit bij de doelgroep. Uitvoerig getest voor de beste conversie. 

Automatisering

Om de overhead zo laag mogelijk te houden hecht Spiru veel waarde aan automatisering.

Denk hierbij aan het voorraadbeheer met verschillende leveranciers, de inkoop, het orderpicken en de verschillende marketing kanalen. 

Continuous improvement cycles

Door middel van continuous improvement cycles implementeert NOREX maandelijks nieuwe functies, zodat er altijd wordt ingesprongen op de vraag van de klanten.

Voorraad beheer

Spiru werkt met verschillende leveranciers. Om goed op de hoogte te blijven van de voorraad statussen van alle producten, heeft NOREX een geautomatiseerd voorraad systeem gerealiseerd.

De voorraad statussen van alle producten, bij alle leveranciers worden elke 10 minuten uitgelezen en automatisch geüpdatet in de webshop. Zo kunnen ze snel leveren uit eigen voorraad en geautomatiseerd bij bestellen. 

Online Marketing

Naast de technische realisaties, verzorgt NOREX ook de online marketing. Door middel van de nieuwste tracking tools, heeft Spiru.nl precies inzichtelijk welke producten het beste converteren en waar meer winst te behalen is.

Door middel van extra verkoopkanalen zoals bol.com, google shopping, re-marketing en marktplaats kunnen de klanten de producten overal vinden.