Klik.. klik.. Leapsix

Met een paar klikken een eigen website. Een supersimpel beheersysteem waarmee zelfs een gepensioneerde kunstenaar overweg kan. Dat was de uitdaging die we met Leapsix zijn aangegaan.

Na vele jaren honderden websites te hebben gebouwd, kwamen we tot de realisatie dat er vanuit een groot aantal gebruikers steeds dezelfde wensen kwamen.  Een simpele website met een eigen beheersysteem. Hier en daar wat teksten kunnen plaatsen en wat foto’s kunnen uploaden.

Bij veel bedrijven betaal je voor een dergelijke website al snel een paar honderd euro. Logisch ook, want er gaat vaak een groot aantal uren in de ontwikkeling zitten. Een paar honderd euro die opgaat aan steeds dezelfde handelingen. Wat als je dat nou eens gaat automatiseren? Dan zou je dus voor een paar euro een website kunnen maken.

Jij blij omdat je voor die paar honderd euro lekker op vakantie kan gaan, wij blij omdat we geen dubbel werk doen.

Dit is Leapsix.

Gratis en up-to-date

Een Leapsix website hoeft niks te kosten en vereist geen onderhoud.

Makkelijk en snel

Binnen een paar minuten online met je nieuwe website.

Zonder technische kennis

Een professionele website zonder een regel te hoeven coden.

Jouw unieke website, binnen minuten online

Met Leapsix bouw je zonder technische kennis een professionele website voor mobiel, tablet en computer.

Werkt Leapsix op alle apparaten?

Jazeker! Alle Leapsix-ontwerpen en het Leapsix-beheersysteem maken gebruik van responsive webtechnieken. Hierdoor werken al onze websites op werkelijk àlle devices.

Het maakt dus helemaal niet uit of je gebruikmaakt van een smartphone of een desktop. Daardoor kun je bijvoorbeeld ook vanaf je vakantie-adres een nieuwe blog schrijven vanaf je telefoon. Vet, hè?

Zijn de Leapsix websites goed vindbaar?

Si. Alle met Leapsix gemaakte websites moeten een goede vindbaarheid hebben, dat was een primaire eis. Daarom hebben we gebruikgemaakt van laatste technieken om de vindbaarheid te bevorderen. Zelfs zonder SEO-kennis zullen je klanten je online goed kunnen bereiken.

Wat maakt Leapsix een tof project?

Het tofste aan Leapsix? Het tofste is dat je met letterlijk 3 klikken een website hebt. Door het flexibele, zelfgeschreven templatesysteem kan je daarnaast heel makkelijk kleuren, afbeeldingen, teksten en de volgorde van elementen aanpassen. Door de stabiele basis is het vrijwel onmogelijk om een “lelijke” website te maken.

Perfect tegen vervuiling, alleen maar mooie websites!

Wat maakt Leapsix uniek?

Waardoor is het Leapsix-platform anders dan alle andere websitesystemen?

  • De gebruiker heeft geen technische kennis nodig
  • Een flexibel, modulair systeem dat makkelijk uitbreidbaar is
  • We maken gebruik van snelle & innovatieve web-technieken

Benieuwd naar het resultaat?

Bezoek Leapsix