Tóco d'Azur

Dé Nederlandse makelaar in Frankrijk

Toen Tóco d’Azur contact met ons opnam over de ontwikkeling van het nieuwe systeem, werden we meteen enthousiast. Een innovatief makelaarsplatform waarmee Nederlanders zich op een gebruiksvriendelijke, overzichtelijke en eerlijke manier kunnen oriënteren op vastgoed in Frankrijk.
Project bekijken

AED in je buurt

Crowdfund een AED met je buurt

Een AED is essentieel bij een hartstilstand. Met meer dan 170.000 AED-vrijwilligers zijn BuurtAED’s de beste oplossing die we ooit hebben gehad voor een hartstilstand thuis. AEDinjebuurt.nl is de langverwachte maatschappelijke oplossing om de AED-dichtheid te verhogen.

Project bekijken

Leapsix

Jouw unieke website, binnen minuten online

Met Leapsix bouw je zonder technische kennis een professionele website voor mobiel, tablet en computer. Voor de realisatie hebben we gebruik gemaakt van de nieuwste developmenttechnieken. Een gebruiksvriendelijk & volledig geautomatiseerd websitesysteem is het resultaat.
Project bekijken

Mensonides

Technisch zeker. Persoonlijk warm.

Wil je jouw woning verbouwen? Of wil je vrijblijvend advies op maat over duurzame mogelijkheden? Dan kan je bij Mensonides terecht. Mensonides regelt vrijwel alles op het gebied van installatietechniek. Zowel zakelijk als particulier.

Project bekijken

Benieuwd wat NOREX voor jouw organisatie kan betekenen?

Contact opnemen