NOREX is ervaren

NOREX heeft meer dan 15 jaar ervaring met het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van websites, webshops, maatwerkapplicaties en organisatiespecifieke oplossingen.

Benieuwd naar onze projecten?

Projecten

 

NOREX denkt mee

NOREX begeleidt jouw organisatie bij het inspelen op de online vraag. Jij bepaalt hoe snel je groeit. Hierdoor is de instap laag, maar zijn de groeimogelijkheden oneindig.

Samen kijken we naar de online verbeterpunten. Door middel van transparante en heldere communicatie komen we tot oplossingen die jouw organisatie helpt groeien.

NOREX is innovatief

Ondernemen met oog voor de doelgroep. Met een groot arsenaal aan innovatieve tools brengen we helder in kaart waar bezoekers en klanten behoefte aan hebben. Door user driven development boeken we het beste resultaat in een zo kort mogelijke tijd.

NOREX is up-to-date

NOREX helpt  jouw bedrijf graag met het realiseren van online resultaat en groei. Van nieuwe concepten tot aan de doorontwikkeling van bestaande applicaties. Altijd de nieuwste technieken. Altijd up-to-date.

NOREX is flexibel

Een flexibel team met passie voor design & development. Door persoonlijke gesprekken, sparring- en brainstormsessies én advies op maat zijn wij de ideale partner voor jouw organisatie. We zijn transparant. Wij zijn NOREX.

NOREX is transparant

Bij NOREX werken we niet met lastige support- of ticketsystemen. We zijn bereikbaar en staan 24/7 voor je klaar.  De status van jouw project is altijd inzichtelijk.

 

Klaar voor de volgende stap?

Benieuwd wat NOREX voor jouw organisatie kan betekenen?

Bel mij terug

Jouw organisatie klaar voor het volgende level?

Yes, let's grow!