eCommerce

De perfecte webshop is voor elke doelgroep anders. Daarom ontwikkelen wij eCommerce-platformen op maat. Wij leveren goed vindbare en gebruiksvriendelijke experience webshops. Van begin tot einde.

Verder lezen

De volgende stap voor jouw organisatie

Een gebruiksvriendelijk webshop speciaal ontworpen & ingericht voor jouw unieke doelgroep

Benieuwd?

Jouw doel voorop

Wij begeleiden jouw organisatie bij het inspelen op de online vraag. Door middel van de laatste technieken brengen we helder in kaart waar jouw doelgroep behoefte aan heeft.

Interesse?

Meegroeien

Onze focus ligt op flexibel en snel reageren op een veranderende markt. Jouw website groeit mee met de vraag van je bezoekers.

Interesse?

Technisch ontzorgen

NOREX maakt gebruik van de laatste webtechnieken. Wij begeleiden en adviseren jouw organisatie bij de implementatie van de nieuwste technieken. Zo blijf je altijd voorop lopen.

Interesse?

Innovatieve tools

Door middel van innovatieve tools kan jouw organisatie altijd het gedrag van bezoekers inzien en daar op inspelen.

Interesse?

Waarom kiezen voor NOREX

Persoonlijke gesprekken, sparring- en brainstormsessies én advies op maat. Wij zijn met meer dan 15 jaar ervaring de ideale partner voor jouw organisatie.

We denken mee

Samen kijken we naar de online verbeterpunten. Door middel van transparante communicatie komen we tot oplossingen die jouw organisatie helpt groeien.

We zijn innovatief

Ondernemen met oog voor de doelgroep. Door user driven development boeken we voor jouw organisatie het beste resultaat in een zo kort mogelijke tijd.

We zijn up-to-date

We helpen je graag met het realiseren van online resultaat en groei. Van nieuwe concepten tot aan de doorontwikkeling van bestaande applicaties.

We zijn persoonlijk

Door persoonlijke gesprekken, sparring- en brainstormsessies én advies op maat zijn wij de ideale partner voor jouw organisatie.

Contact opnemen

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laten we een kop koffie drinken!

Is jouw organisatie ook klaar voor the next level?