Apps

Of je nou op zoek bent naar een partner voor een uniek idee of een bestaande applicatie wilt doorontwikkelen. Wij zijn jouw technische partner.

Wij ontwikkelen browser én smartphone apps.

Verder lezen

De volgende stap voor jouw organisatie

Met een groot arsenaal aan innovatieve tools brengen we helder in kaart waar jouw bezoekers en klanten behoefte aan hebben.

Benieuwd?

Maatwerkapplicaties en -apps

Een uniek idee voor een app? Bedrijfsprocessen automatiseren en jouw bedrijf uren aan onnodig werk besparen? Een bestaande applicatie doorontwikkelen? Bij NOREX kan het allemaal!

NOREX ontwikkelt apps in alle soorten en maten. We ontwerpen, bouwen en onderhouden apps voor alle apparaten. Van iOS tot Android en van smartphone tot desktop.

Interesse?

Een nieuwe applicatie?

Een goed idee voor een nieuw concept? Bepaalde onderdelen binnen jouw organisatie automatiseren?

Wij helpen jouw bedrijf met het realiseren van resultaat en groei door middel van de perfecte applicatie op maat. Een klein team met passie voor webdesign & -development. Door persoonlijke gesprekken, sparring- en brainstormsessies én advies op maat bieden we de optimale service.

Interesse?

Jouw doel voorop

Bij nieuwe applicaties ontwikkelen we met jouw doel voorop. Keuzes worden gemaakt aan de hand van het gedrag van je doelgroep.

Hierdoor maakt je bedrijf geen onnodige kosten voor functies die uiteindelijk niet gebruikt worden.

Interesse?

Service & onderhoud

Een applicatie is nooit af. Flexibel & meteen reageren op de veranderende markt, daar ligt onze focus. Aan de hand van verkregen gebruikersdata sturen wij elke week een e-mail met tips en tricks waarmee jouw organisatie nog meer uit het web kan halen.

Interesse?

Innovatie gedreven

NOREX maakt gebruik van de laatste webtechnieken. Wij zijn continu aan het doorontwikkelen en staan nooit stil.

De wereld van het web verandert en groeit elke dag.  NOREX haakt daar op in. Wij begeleiden en adviseren jouw organisatie bij de implementatie van de nieuwste technieken.

Interesse?

Waarom kiezen voor NOREX

Persoonlijke gesprekken, sparring- en brainstormsessies én advies op maat. Wij zijn met meer dan 15 jaar ervaring de ideale partner voor jouw organisatie.

We denken mee

Samen kijken we naar de online verbeterpunten. Door middel van transparante communicatie komen we tot oplossingen die jouw organisatie helpt groeien.

We zijn innovatief

Ondernemen met oog voor de doelgroep. Door user driven development boeken we voor jouw organisatie het beste resultaat in een zo kort mogelijke tijd.

We zijn up-to-date

We helpen je graag met het realiseren van online resultaat en groei. Van nieuwe concepten tot aan de doorontwikkeling van bestaande applicaties.

We zijn persoonlijk

Door persoonlijke gesprekken, sparring- en brainstormsessies én advies op maat zijn wij de ideale partner voor jouw organisatie.

Contact opnemen

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laten we een kop koffie drinken!

Is jouw organisatie ook klaar voor the next level?